Ваш кошик порожній!
+38(067) 238-06-33
+38(044) 502-10-69
Київ, вул. Приозерна, 2 Контакти

Чи варто купувати кабінетні меблі з Китаю

Чи варто купувати кабінетні меблі з Китаю

 

Дуже часто Ми зустрічаємося із ситуацією, коли приходимо  вибирати меблі в салон і нам подобається комплект представлений на виставці. Нам подобаються форма, колір, матеріал і зовнішній вигляд в цілому, але коли на питання про виробника ми отримуємо відповідь Китай, наші перші відчуття починають тьмяніти, а на перше місце виходить питання якості меблів.
Наш досвід купівлі неякісних речей для побуту та дому  з написом “made in China” за низькою ціною, які дуже швидко виявляють свої дефекти і стають непридатними, формують у нас фобії на товари з Китаю.  
Якщо подивитися на цю проблему з іншого боку, то кожен із нас погодиться, що товари, зроблені в Китаї, бувають не лише поганої якості. Всім нам відомі торгові марки електроніки Lenovo, яка чудово зарекомендувала себе як лідер продажу з гарною якістю. До відомих та якісних виробників можна віднести і наступних виробників: HTC, ASUS, Huawei, Tsingtao, Midea.
Проходить час і ми починаємо переглядати свою позицію на Китайський імпорт. Це відбувається не тільки тому, що виробники КНР покращили якість своєї продукції, а й тому, що імпортери відмовляються постачати дешеву та неякісну продукцію. Ця ситуація стосується багатьох товарів та меблів у тому числі.
Минули ті часи, коли були потрібні дешеві Китайські стільчики, тумбочки та полички, їх замінили вітчизняні виробники малого бізнесу, які спроможні втілити у життя будь-які ваші бажання. Таке виробництво орієнтоване на ДСП.
 Картина   змінюється, коли мова починає йти про благородні матеріали, такі як натуральний шпон або масив дерева.  Для роботи з натуральними матеріалами мало мати їх наявність. Найважливішим для виробництва меблів з натурального шпону та масиву дерева є технології, процеси обробки та обладнання для виробництва. Саме це значно впливає на якість та зовнішній вигляд меблів.

На сьогодні Китайські меблеві фабрики працюють виключно на європейському обладнанні. В результаті покупець отримує китайські меблі чудової якості, які не відрізняються від європейської без спеціальної експертизи. Європа не в накладі, тому що, крім обладнання, передає Китаю і своїх фахівців з виробництва та дизайнерські розробки, а також здійснює контроль за виробництвом продукції. Це величезні концерни, на яких зайняті тисячі фахівців та робітників. Італійські та іспанські дизайнери з досвідом роботи на фабриках Європи щосезону випускають нові колекції китайських меблів у різних стилях від мінімалізму до Арт Деко.

Офісні меблі та кабінети КНР, які постачають вітчизняні компанії імпортери, дуже різноманітна. Можна виявити значні відмінності як у виготовленні, якості матеріалів, у стилі та дизайні. Все це в першу чергу залежить від вибору постачальника, цілей, що він ставить собі. Напевно, кожному з нас зрозуміло, що меблі, виготовлені з дорогого шпону, оброблені масивом дерева і з високим рівнем якості виготовлення не можуть коштувати дешево, тому що висока якість товару може бути досягнута тільки при розвиненому виробництві з відпрацьованою технологією та дорогим сучасним обладнанням.   

Висновок, який можна зробити з усього сказаного - якісні китайські меблі є і їх багато, але на наш вітчизняний ринок вигідніше возити меблі середньої якості, оскільки для багатьох із нас ціна на сьогоднішній день є визначальною. Імпортери, які постачають якісні кабінетні меблі в Україну, є, але їх мало.

Наша компанія  «МЕБЛІСТА» із самого початку обрала основним чинником для вибору меблів – якість. Наші кабінет не можна віднести до дешевих китайських меблів, не лише через високу ціну, а й через хороший європейський дизайн. Ми намагаємося ставити на перше місце не ціну товару, а якість використовуваних матеріалів, якість виготовлення, гарну фурнітуру, зручність та дизайн пропонованих меблів. 

Наші замовники
  • Укрнафта

  • Компанія "Київінвестбуд"

  • Компанія "Інтерпайп"

  • Київгаз

  • компанія "Київстар"

  • Компанія "Київміськбуд"

  • компанія "Фармасофт"

  • Укрэксимбанк

  • Группа компаний "Фокстрот"